|
| | Problema la server | |
| Autor | Mesaj |
---|
JackMD
 | Subiect: Problema la server Joi Dec 15, 2011 2:16 am | |
| Sall all, am o problema, cind scriu in chat /top15,rank shi comenzi de genul asta scrie ca nu e desponibil,priveshte imaginea[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|  | | Fighter Administrator

Varsta : 20
 | Subiect: Re: Problema la server Joi Dec 15, 2011 3:13 am | |
| Eu cred ca aia inseamna ca fondatoru serverului sau owneru o scos optiunile /chat , /top15 etc Eu asta cred dar uitativa daca ati bagat in server optiunile alea  |
|  | | Urucu Administrator

Varsta : 21
 | Subiect: Re: Problema la server Joi Dec 15, 2011 4:33 am | |
| Daa serverul nu are optiunile activate  Exemplu /top15 , /rank , /rankstats  ar fi bine sa refaci serverul de la cap la coada   [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nu ofer support pe Messenger, tot ce aveti de zis zicetimi pe forum. |
|  | | RoZzLeR

Varsta : 22
 | Subiect: Re: Problema la server Joi Dec 15, 2011 8:15 pm | |
| Trebuie sa scrii in consola amx_statscfgmenu si iti activezi ce vrei nu trebuie sa iti faci alt server |
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Problema la server  | |
| |
|  | | | Problema la server | |
|
Subiecte similare |  |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|